Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ πλησιάζει, καθώς κάτι παραπάνω από ένα μήνα μας χωρίζει από το πρώτο τζάμπολ του Eurobasket 2022. Αναμφίβολα το θέμα των ημέρων είναι η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη διοργάνωση με τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας.
Ο back to back MVP του NBA, θα ενισχύσει την γαλανόλευκη στην προσπάθειά της για να ανέβει στο βάθρο και η FIBA άρπαξε την ευκαιρία να το υπενθυμίσει στους ακολούθους της στα social merdia.
Συγκεκριμένα στον επίσημο λογαριασμό του τουρνουά στο twitter, ανέβηκε μια φωτογραφία με το πίσω μέρος της φανέλας του Αντετοκούνμπο και τον αριθμό του, το 34. Όσες ακριβώς είναι οι μέρες που απομένουν για την έναρξη των αγώνων του Eurobasket, ενώ συμπλήρωσε με τη λεζάντα:
«Μπορεί ο Greek Freak να φέρει πάλι τη δόξα στην Ελλάδα;»
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων που διεκδικούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εφόσον αυτός αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.
LIVE: Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.