Λάρισα: Οδηγός πήγαινε ανάποδα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης
Περιπολικά εντόπισαν το αυτοκίνητο και το σταμάτησαν σε ασφαλές σημείο.
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην αστυνομία που περιπολεί στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης. Οδηγός κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Λάρισας.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, όλα ξεκίνησαν περί τις 8.30 π.μ. όταν αυτοκίνητο έγινε αντιληπτό πως κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.
Αμέσως περιπολικά εντόπισαν το αυτοκίνητο και το σταμάτησαν σε ασφαλές σημείο.
Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, το αυτοκίνητο εισήλθε στον αυτοκινητόδρομο από το ύψος του κόμβου της Νίκαιας.
Ευτυχώς από το συμβάν δεν προκλήθηκε άλλο πρόβλημα, ενώ για μικρό χρονικό διάστημα απαιτήθηκε να κλείσουν τα διόδια του Μοσχοχωρίου, ώστε να προστατευτούν οι διερχόμενοι οδηγοί και επιβάτες.
- Συνταγές: Δύο γλυκές λιχουδιές για αυτές τις μέρες
- Τουλάχιστον 13 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα στην Τεχεράνη – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, δύο νεκροί
- Το ΠΑΣΟΚ «σπρώχνει» το Μαξίμου προς τις κάλπες
- Το μποξ μπορεί να «ρίξει» την πίεση;
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως τους 23 βαθμούς
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές
- Κλιντ Ίστγουντ: Πώς περνά τις μέρες του ένα «σκαλί» πριν τα 96;
- Σχέση: Τι μένει μετά τον χωρισμό;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442