Η Λέτσε, έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης στον πρόεδρο του συλλόγου, Σαβέριο Στίτσι Νταμιάνι, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων, κρεμώντας έξω από το σπίτι και το γραφείο του κεφάλια γουρουνιών.
Ο Νταμιάνι, ο οποίος εργάζεται επίσης ως δικηγόρος και καθηγητής πανεπιστημίου, είδε κρεμασμένα δύο κεφάλια, ένα μπροστά στο σπίτι του κι ένα στο γραφείο του, το πρωί της Τρίτης (12/7), για λόγους που θα διερευνήσει η αστυνομία, ανέφεραν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
«Όλη η Λέτσε, οι μέτοχοι, οι μάνατζερ, οι εταίροι, οι προπονητές και οι παίκτες καταδικάζουν την άθλια απειλή, δείχνουν την υποστήριξή τους και την αλληλεγγύη τους στον πρόεδρο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.
Η Λέτσε κέρδισε πρόσφατα την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας, μετά από δύο σεζόν στη Serie B.
Συνολικά, 20 διαιτητές, 40 βοηθοί διαιτητές και 12 VAR θα συνάψουν εργασιακή σχέση αποκλειστικής απασχόλησης με την ομοσπονδία. Το μοντέλο είναι αντιγραφή από ευρωπαϊκές χώρες και από το Μεξικό