Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Μάτι με θύμα έναν 34χρονο ο οποίος καρφώθηκε με το αυτοκίνητό του σε δέντρο και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν ο 34χρονος οδηγός, κινούμενος με το ΙΧ αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Μαραθώνος με κατεύθυνση προς Μαραθώνα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής και έπεσε στο προστατευτικό διάζωμα.
Καρφώθηκε δέντρο
Το μαύρο αμάξι καρφώθηκε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα ο 34χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας και 3 όχηματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες καθώς το αυτοκίνητο μετά τη σύγκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.