Μια ακόμη τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο Μάτι με θύμα έναν 34χρονο ο οποίος καρφώθηκε με το αυτοκίνητό του σε δέντρο και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν ο 34χρονος οδηγός, κινούμενος με το ΙΧ αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Μαραθώνος με κατεύθυνση προς Μαραθώνα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής και έπεσε στο προστατευτικό διάζωμα.
Καρφώθηκε δέντρο
Το μαύρο αμάξι καρφώθηκε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα ο 34χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας και 3 όχηματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες καθώς το αυτοκίνητο μετά τη σύγκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.