Για την εικόνα της ομάδας στο φιλικό: «Θεωρώ ότι είχαμε μια καλή εικόνα για πρώτο φιλικό και βάση της κούρασης που έχουμε στα πόδια μας λόγω της δύσκολης προετοιμασίας και των διπλών προπονήσεων.
Το ζητούμενο είναι να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μας ζητά ο προπονητής και θεωρώ ότι σήμερα σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε.
Για την κατάσταση σε σχέση με την περσινή προετοιμασία: «Κάνουμε περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, που ακόμα δουλεύαμε τα συγκεκριμένα πράγματα. Έχουν μπει αρκετά πράγματα στο μυαλό μας και βελτιώνουμε άλλα περισσότερο».
Για το πως νιώθει ο ίδιος: «Είναι πολύ διαφορετικό και είμαι χαρούμενος που είμαι από την αρχή της χρονιάς, καθώς πέρυσι δεν τα κατάφερα. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να κάνει προετοιμασία, καθώς νιώθει πιο δυνατός. Δουλεύω καθημερινά για να φτάσω στο σημείο που ήμουν πριν τον τραυματισμό».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο είναι στην κορυφή της λίστας αρκετών ομάδων της Euroleague, με την «AS» να προχωράει σε μια αποκάλυψη σχετικά με τους ενδιαφερόμενους
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Θέλτα (19/2, 19:45) και ο Παναθηναϊκός την Πλζεν (19/2, 22:00) με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στους «16» του Europa League.