Με επίσημη ανακοίνωση, η ΠΑΕ Ιωνικός γνωστοποίησε τη συμφωνία με τον Τσιγκρίνσκι, «δένοντας» έτσι τον Ουκρανό στη Νίκαια έως και το καλοκαίρι του 2024.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τα δύο επόμενα χρόνια.
Ο Τσιγκρίνσκι με την ποιότητα και την εμπειρία του, καθοδήγησε ανασταλτικά τον Ιωνικό και αποτέλεσε έναν στηλοβάτη στην άμυνα της ομάδας του Δημήτρη Σπανού.
Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός έγραψε 27 εμφανίσεις και σκόραρε 1 γκολ, ενώ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους ποδοσφαιριστές για το ήθος του και τον χαρακτήρα του. Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ιωνικό για δύο ακόμη χρόνια.
Η οικογένεια του Ιωνικού του εύχεται καλή τύχη για τη νέα σεζόν και να είναι υγιέστατος».
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.
Γήπεδο που «κόβει την ανάσα», χωρητικότητας 135.000 θέσεων, κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, σε ένα έργο που θεωρείται δεδομένο ότι θα αλλάηει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.