Σε τέσσερα γκρουπ χωρίστηκαν την Τρίτη (5/7) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.
Από αύριο (6/7) αναμένεται να ενσωματωθούν και οι διεθνείς της Ένωσης που είχαν έξτρα άδεια αλλά και ο Νόρντιν Άμραμπατ με τον οποίο μένει να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα.
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι παίκτες της ομάδας μας ακολούθησαν πρόγραμμα εκγύμνασης στο κλειστό γυμναστήριο και στον αγωνιστικό χώρο, χωρισμένοι σε τέσσερα γκρουπ. Ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 9.00».
Ο «θρύλος» της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά πήρε θέση υπέρ του Τσάμπι Αλόνσο σχετικά με όσα έχουν εκτυλιχθεί το τελευταίο διάστημα με την αγωνιστική εικόνα της «βασίλισσας».
Live streaming: ΟΦΘ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 15:00 την αναμέτρηση ΟΦΘ – Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Water Polo League ανδρών.
Στο ντεμπούτο του Άλβαρο Ρούμπιο στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός Β' ήταν καλύτερος από την Athens Kallithea στου Ρέντη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, όμως οι δύο ομάδες έμειναν τελικά στο 0-0.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports 1.