Το τρίτο φιλικό δίνει το απόγευμα της Δευτέρας (19.00, Cosmote Sport 1) ο Ολυμπιακός στην Αυστρία, όπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.
Οι ερυθρόλευκοι μετά τις αναμετρήσεις με τη Ριντ και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, κοντράρονται με την πολωνική Κρακόβια, στην οποία αγωνίζεται ο γιός του Ριβάλντο, Ριβαλντίνιο.
Το φιλικό με την πολωνική ομάδα είναι ακόμη μία ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάσει πράγματα και καταστάσεις, ενόψει των κρίσιμων αγώνων κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League (πρώτο ματς στις 20 Ιουλίου).
Ο Ολυμπιακός μετράει μια ήττα και μια νίκη στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής, ενώ ο Μαρτίνς είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει στο σημερινό τεστ με τους Πολωνούς και τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Αυστρία, προπονείται κανονικά και είναι σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Γκονζάλο Άβιλα που έπαιξε ήδη 50 λεπτά στην αναμέτρηση με τη Φορτούνα, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το ματς με την Κρακόβια, ο Ολυμπιακός την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Σλάβια Πράγας (29/6, 19:00), την Παρασκευή την Αρμίνια Μπίλεφελντ (1/7, 16:30) και το Σάββατο (2/7, 16:30) τη Red Bull Ζάλτσμπουργκ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι