Τούρκος πολιτικός ήρθε στην Αθήνα και άνοιξε τουρκική σημαία μπροστά στη Βουλή
Νέα τουρκική πρόκληση μπροστά από τη Βουλή.
Σε μία αδιανόητη κίνηση, προχώρησε ο Τούρκος πολιτικός Μουσταφά Σαριγκιούλ, ο οποίος εμφανίστηκε στο Σύνταγμα, απέναντι από την ελληνική Βουλή και ύψωσε την τουρκική σημαία, καλώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη… να μην ζητάει βοήθεια από την Αμερική και να πάρει τα χέρια του από τα όπλα.
Το βίντεο του Μουσταφά Σαριγκιούλ από την Αθήνα – που κάνει τον γύρο των social media – φιλοξενεί και το site της και η Yeni Safak, σχολιάζοντας την ένταση που επικρατεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Μάλιστα, χαρακτηρίζει «ενδιαφέρουσα» την κίνηση του προέδρου του TDP να ανοίξει την τουρκική σημαία μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων.
- Διαβάστε επίσης: Προκλητικός Τσαβούσογλου επιτίθεται στο ΝΑΤΟ: Πού ήσασταν όταν η Ελλάδα εμπόδιζε την ένταξη της «Μακεδονίας»
«Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάς βοήθεια από την Αμερική. Ζήτα φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ» αναφέρει ο Μουσταφά Σαριγκιούλ στο βίντεο που ανέβασε στα social media, ενώ ανοίγει την σημαία της χώρας του μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων στην πλατεία Συντάγματος.
- Διαβάστε επίσης: Τούρκος δημοσιογράφος: Η Ελλάδα ήταν επαρχία των Οθωμανών και τώρα είναι αποικία των ΗΠΑ
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο δημοσίευμα της Yeni Safak γίνεται λόγος για κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο από την πλευρά της Ελλάδας, αφού – όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα – η Αθήνα αψηφά την προειδοποίηση της Άγκυρας για τα 12 μίλια και οπλίζει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media:
Barışa gel Miçotakis. pic.twitter.com/JAio0ChJnB
— Mustafa Sarıgül (@M_Sarigul) June 25, 2022
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442