Λύση με τον Σεμέδο στον Ολυμπιακό – Τον ζήτησε ο Ζέσους
Η Φενέρμπαχτσε είναι κοντά στην απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την «O' Jogo».
Η Φενέρμπαχτσε ενδέχεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ρούμπεν Σεμέδο. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η «O’ Jogo» που σε δημοσίευμά της τονίζει πως ο Πορτογάλος στόπερ είναι κοντά στην ομάδα του Ζόρζε Ζέσους.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον 28χρονο αμυντικό ο οποίος επέστρεψε στους Πειραιώτες αφού έληξε ο δανεισμός του στην Πόρτο και οι «Δράκοι» δεν ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη ενώ επισημαίνουν πως ο Ζέσους θέλει ποδοσφαιριστές που γνωρίζει καλά και ο Σεμέδο είναι ένας από αυτούς.
Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατά το παρελθόν ενώ ο 67χρονος τεχνικός ήθελε τον ποδοσφαιριστή και την Μπενφικά. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, η Φενέρ θα επιδιώξει να πάρει το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ολυμπιακός, δεν πρόκειται να προχωρήσει η ιστορία.
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442