Ο Ορμπελίν Πινέδα βρίσκεται εδώ και καιρό στην κορυφή της «κιτρινόμαυρης» λίστας. Ο Μεξικανός άσος αποτελεί τον διακαή πόθο του Ματίας Αλμέιδα, με την ΑΕΚ να καταβάλλει προσπάθειες για την απόκτησή του.
Ο 26χρονος παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Εδουάρδο Κουντέ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την Marca να πηγαίνει ένα βήμα… παρακάτω την υπόθεση.
Συγκεκριμένα, η έγκυρη ιστοσελίδα, αναφέρει πως η Θέλτα ψάχνει τρόπο να… ξεφορτωθεί τον Πινέδα, έχοντας σε πρώτο πλάνο την πώληση του παίκτη από τον δανεισμό του.
Η ΑΕΚ βρίσκεται στη… γωνία και αναμένει τις εξελίξεις. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ορμπελίν Πινέδα με την ομάδα του Βίγκο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!