Η Ναόμι Οσάκα αποσύρθηκε από το Wimbledon λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει, αλλά και του γεγονότος πως δεν θα υπάρχει βαθμολογία φέτος στη διοργάνωση.
Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο τένοντα, σε συνδυασμό με την απόφαση των διοργανωτών να μην προχωρήσουν στη βαθμολογία του εφετινού τουρνουά, δεν θα επιτρέψουν τελικά στη Ναόμι Οσάκα να λάβει μέρος στο Wimbledon (27/06-10/07), όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο instagram το μεσημέρι του Σαββάτου (18/06).
Η άλλοτε κορυφαία τενίστρια της ATP και νυν νο43 της παγκόσμιας κατάταξης δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το 5ο της τρόπαιο Grand Slam και 8ο συνολικά τίτλο στην καριέρα της, καθώς αν και κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα έτσι ώστε να βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, η απόφαση των διοργανωτών του λονδρέζικου Grand την ενόχλησε ιδιαίτερα ως εκ τούτου προτίμησε ν΄ αποσύρει τη συμμετοχή της για 4η συνεχόμενη χρονιά!
Συγκεκριμένα, η Οσάκα έχει να λάβει μέρος στο τρίτο Grand Slam της σεζόν από το καλοκαίρι του 2018 και θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει των επόμενων αγώνων που θ΄ ακολουθήσουν στο tour.
Το γκολ του Ανχέλο Σαγκάλο μόλις στο 3ο λεπτό ήταν αρκετό για την ΑΕΛ Novibet προκειμένου να επικρατήσει του κακού Άρη με 1-0, στην AEL FC Arena και να πανηγυρίσει τη 2η νίκη της στη φετινή Super League.
LIVE: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΟΦΗ για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.