Η Ελλάδα θα δώσει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα αύριο Κυριακή (12/6, 21:45) κόντρα στην Εθνική Κοσόβου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων της 3ης κατηγορίας του Nations League. Στόχος μόνο η νίκη για να κατακτηθεί και μαθηματικά η πρώτη θέση.
Διαιτητής της αναμέτρησης του Βόλου θα είναι ο 37χρονος Γιούλιαν Βάινμπεργκερ. Ο Αυστριακός δεν είναι και από τους πιο έμπειρους referre της Ευρώπης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε σφυρίξει στο ματς του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς για τα προκριματικά του Europa Conference League, όπου ο «Δικέφαλος» είχε επικρατήσει με 2-0 στην Τούμπα.
Βοηθοί του Βάινμπεργκερ στον αγώνα της Εθνικής μας θα είναι οι Αντρέας Χέιντριχ και Μίκαελ Όμπριτζμπεργκερ, τέταρτος ο Αλεξάντερ Χάρκαμ, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Κρίστιαν Τσιοτσίρκα και Άλαν Κίγιας.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Από τον Ρούμπεν Αμορίμ έως τον Ιγκόρ Τούντορ, η έλλειψη υπομονής στους πάγκους της Αγγλίας εκτοξεύει τα οικονομικά βάρη των συλλόγων και αναδεικνύει μια βαθύτερη κρίση στρατηγικής
Σε ηλικία 63 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μπόρισλαβ Μιχαϊλοφ, εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας και μακροβιότερος πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας.