Λίγες ώρες μετά που χρίστηκε σκόρερ στο φιλικό παιχνίδι της Αλγερίας με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (3-0), ο Μπιλέλ Μπεν Χαμουντά σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Ο αγώνας της Εθνικής Αλγερίας έγινε χθες, ενώ το τροχαίο συνέβη σήμερα.
Ο Μπεν Χαμουντά ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με ένα φίλο του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα κατά την επιστροφή τους. Το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά, οι δύο τους εγκλωβίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο.
Ο 25χρονος Μπενχαμουντά αγωνίστηκε για τις USM Αλζέρ και USMM Χατζούτ. Με την Εθνική Αλγερίας έπαιξε έξι φορές και πέτυχε δύο γκολ.
Δείτε σχετική ανάρτηση
شارك بالأمس في مباراة وسجل هدفا : وفاة لاعب منتخب الجزائر بلال بن حمودة في حادث مرور أليم (فيديو)
Σκηνές χάους επικράτησαν σε αγώνα πλέι οφ του πορτογαλικού πρωταθλήματος μπάσκετ, όταν μετά από γενική σύρραξη και... τρομερό ξύλο, οι διαιτητές απέβαλλαν 11 παίκτες και έπειτα παρενέβη και εισαγγελέας.
Σκάνδαλο στο ιταλικό ποδόσφαιρο μετά τις αποκαλύψεις που κάνουν λόγο για ξέφρενα πάρτι με χρήση ουσιών, αλκοόλ και... παρέα πολυτελείας για πρώην και νυν παίκτες της Μίλαν, με «οργανωτή» τον Τεό Ερναντέζ.