Θλίψη στο ποδόσφαιρο, καθώς πέθανε σε ηλικία 91 ετών, ο Μπίλι Μπίνγκαμ, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο της Εθνικής και του ΠΑΟΚ.
Ο σπουδαίος επιθετικός από τη Βόρεια Ιρλανδία έκανε σημαντική καριέρα ως παίκτης, ενώ ως προπονητής πέρασε από τα μέρη μας.
Υπήρξε και διεθνής ποδοσφαιριστής
Στα χρόνια που έπαιξε ποδόσφαιρο φόρεσε τις φανέλες των Σάντερλαντ, Λούτον και Έβερτον, ενώ αγωνίστηκε 56 φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Ο Μπίνγκαμ υπήρξε ομοσπονδιακός τεχνικός της Βόρειας Ιρλανδίας για τέσσερα χρόνια, ενώ στη συνέχεια πέρασε και από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Συγκεκριμένα, μέτρησε δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες τη διετία 1971-73.
Το 1977 ήρθε ξανά στην Ελλάδα για να εργαστεί στον ΠΑΟΚ, όπου έμεινε για μόνο έξι μήνες. Επίσης, βρέθηκε στους πάγκους της Λίνφιλντ, της Έβερτον και της Σάουθπορτ.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα