Στο Μολινό αντί για το Γουέμπλεϊ το Αγγλία – Ιταλία
Η σημερινή αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αγγλία για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Nations League θα διεξαχθεί στο Μολινό και όχι στο Γουέμπλεϊ.
Όλα είναι έτοιμα για την σημερινή (11/9) αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αγγλία, που ισχύει για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Nations League 2022/23.
Οι δύο Εθνικές ομάδες επιστρέφουν αντιμέτωπες σχεδόν ένα χρόνο μετά το θρίαμβο της «σκουάντρα ατζούρα» στον τελικό του EURO 2020, διοργάνωση που διεξήχθη το 2021 λόγω της αναγκαίας μετατόπισής της με την έκτακτη ανάγκη του κορονοϊού.
Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στο γήπεδο της Γουλβς («Μολινό»). Η εγκατάσταση – που εγκαινιάστηκε το 1889 – έχει χωρητικότητα πάνω από 32 χιλιάδες θέσεις και θα αντικαταστήσει την κλασική έδρα των εντός έδρας αγώνων της Αγγλίας: το ιστορικό Γουέμπλεϊ, έδρα του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Γιατί όμως το Αγγλία-Ιταλία δεν θα παιχθεί αυτή τη φορά στο Γουέμπλεϊ; Αυτό συνδέεται ακριβώς με τον τελικό του EURO 2020 και με τις συμπλοκές που έγιναν έξω από το γήπεδο.
Μετά από αυτά τα γεγονότα η UEFA αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις στην Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αρνούμενη την πώληση εισιτηρίων για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα που θα έπαιζε η Αγγλία.
Η απόφαση της UEFA αφορούσε στην πραγματικότητα δύο αγώνες, αλλά η ποινή για τον δεύτερο ανεστάλη. Κατά συνέπεια, η FA (λόγω απουσίας κοινού) αποφάσισε να νοικιάσει το Γουέμπλεϊ στο Capital Radio για την εκδήλωση Summertime Ball, εκτρέποντας την Εθνική Αγγλίας στο «Μολινό».
Ωστόσο, οι κανόνες της UEFA θα επιτρέψουν στην Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να φιλοξενήσει 3.000 παιδιά στο γήπεδο για τον αγώνα, τα οποία θα κληθούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Η κατάσταση του κοινού θα επανέλθει στο κανονικό το απόγευμα της Τρίτης, όταν η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League στο «Μολινό», αυτή τη φορά με την υποστήριξη των φιλάθλων της.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.