Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nations League: Έσωσε τη Γαλλία ο Εμπαπέ (1-1) – Πέρασε από τη Δανία η Κροατία (0-1)

Nations League: Έσωσε τη Γαλλία ο Εμπαπέ (1-1) – Πέρασε από τη Δανία η Κροατία (0-1)

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει λίγο πριν το φινάλε, η Γαλλία έμεινε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στην Αυστρία. Για τον ίδιο όμιλο, η Κροατία πέρασε νικηφόρα από τη Δανία επικρατώντας με σκορ 1-0.

Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Nations League συνεχίστηκε κανονικά, με τη Γαλλία να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Αυστρία χάρη σε γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο 83ο λεπτό του αγώνα, μένοντας όμως τελευταία στον πρώτο όμιλο της League A. Οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να προηγηθούν με τέρμα του Αντρέας Βάιμαν από το πρώτο μέρος (37′).

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Κροατία βρήκε τον τρόπο να περάσει από την Κοπεγχάγη, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Δανίας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης που χώρισε τις δύο ομάδες κατάφερε να σημειώσει ο Μάριο Πάσαλιτς στο 69ο λεπτό.

LEAGUE B

To Ισραήλ πήρε το διπλό στα Τίρανα, νικώντας με σκορ 2-1 την Αλβανία. Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να προηγηθούν με το τέρμα του Αρμάντο Μπρόγια στις καθυστερήσεις (45’+2′) του πρώτου μέρους, όμως στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν. Αρχικά ο Σόλομον ισοφάρισε σε 1-1 στο 57′, για να έρθει ο ξανά ο ίδιος παίκτης στο 73ο λεπτό και να χαρίσει τη νίκη στη χώρα του με 2-1.

LEAGUE C

Για τον τρίτο όμιλο της League C, η Σλοβακία πήρε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, επικρατώντας με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα του γνωστού μας από το πέρασμά του από την Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, Βλάντιμιρ Βάις.

Στην άλλη αναμέτρηση, η Λευκορωσία έμεινε στο 1-1 με το Καζακστάν. Το σκορ άνοιξαν οι Καζάκοι με τον Αϊμπέτοφ στο 13′, για να έρθει στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα στο 84ο λεπτό, ο Μάλκεβιτς και φέρει τον αγώνα στα ίσα και διαμορφώσει το τελικό σκορ.

LEAGUE D

Για τον πρώτο όμιλο της League D, η Λετονία έκανε το 3×3 νικώντας με σκορ 4-2 τη Μολδαβία εκτός έδρας. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Νικολαέσκου στο 5′ όμως στο 19′ ο Γκουτκόβσκις έκανε το 1-1. Στο 26′ ο Ικάουνιεκς έδωσε προβάδιμα στους φιλοξενούμενους για το 2-1. Ο Γκουτκόβσκις στο 60′ έφερε το ματς στο 3-1, πριν μειώσει σε 3-2 ο Μοτπάν. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Ικάουνιεκς στο 75.

Η Ανδόρρα πανηγύρισε τη νίκη στο άλλο παιχνίδι, αφού επιβλήθηκε 2-1 του Λιχτενστάιν εντός έδρας. H ιστορία του ματς κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, με τον Ζόρντι Αλάεθ να δίνει το προβάδισμα στην Ανδόρρα στο 78′ και τέσσερα λεπτά μετά τον Ρούμπιο να κάνει το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Μάιερ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024