Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό Nations League πέτυχε η εθνική ομάδα.
Η γαλανόλευκη χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε στο Πανθεσσαλικό με 3-0 της Κύπρου και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς.
Η εθνική ομάδα πλέον με νίκη στο επόμενο παιχνίδι με το Κόσοβο (12/6) θα σφραγίσει την πρωτιά.
Στη δεύτερη θέση του ομίλου βρίσκεται το Κόσοβο με 6 βαθμούς, μετά τη νίκη κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία με 3-2. Οι δύο ηττημένοι στα σημερινά παιχνίδια έχουν από 1 πόντο.
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Ελλάδα – Κύπρος 3-0 Κόσοβο – Βόρεια Ιρλανδία 3-2
Η βαθμολογία:
Ελλάδα 9 βαθμοί (5-0) Κόσοβο 6 (5-3) Βόρεια Ιρλανδία 1 (2-4) Κύπρος 1 (0-5)
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντιμετωπίζουν το βράδυ της Πέμπτης Μονακό και Βαλένθια, αντίστοιχα, στα Game 2 των play-offs της Euroleague, με στόχο το 2-0 στις σειρές τους.
Η συμμετοχή του Ιράν στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Μεξικό αποτελεί το πιο πολιτικά ευαίσθητο ζήτημα στην ατζέντα της FIFA.