Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Basket League και σύμφωνα με τον Γιώργο Βόβορα η έλλειψη ενέργειας ήταν αυτή που κόστισε στην ομάδα του.
Όσα είπε ο Βόβορας:
«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 3 κακά 5λεπτα. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Ο Ολυμπιακός μπήκε με ενέργεια, δεν ματσάραμε την ενέργεια. Μετά ήρθε εκνευρισμός και κακές επιλογές που μας κόστισε στο παιχνίδι.
Στα 3 πρώτα 5λεπτα του πρώτου μέρους σκοράραμε κάτω από 5 πόντους και αυτό σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος. Χάσαμε το καθαρό μυαλό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα, είχαμε καλές επιλογές, όμως ήταν μπαίνεις έτσι είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι το 1-0. Πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη.
Παίζουμε στην έδρα ας θα παίξουμε με περισσότερη ένταση και περισσότερη ενέργεια. Εάν έχουμε περισσότερη ένταση θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες.
Εάν παίξουμε σωστή άμυνα και κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Για να κερδίσεις και να κάνεις 3 νίκες με τον Ολυμπιακό πρέπει όλοι να είναι καλοί. Είναι σημαντικό να βγάζεις έξτρα λύσεις από το ροτέισιον».
Οι παίκτες της Σενεγάλης έφυγαν για λίγο από τον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας ενός πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Μαρόκο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, με τον διαιτητή να αντιδρά με… επικό τρόπο.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League και για το τι θα αντιμετωπίσουν οι «ασπιρίνες» στο Φάληρο
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε στα social media μετά την 4άρα από την ΑΕΚ και τα βάζει με τον Γιάννη Αλαφούζο, τους παίκτες, αλλά και την κάκιστη διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ – «Νύχτα ντροπής, δρόμο όλοι» και «Ρεζιλίκια» είναι μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα.