Ο Πάμπλο Λάσο δεν άντεξε για καιρό μακριά από τους παίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης και σήμερα, Παρασκευή (10/6) εμφανίστηκε στην προπόνηση της «βασίλισσας».
Ο 54χρονος Ισπανός τεχνικός είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου πριν λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σάνιτας Λα Μοραλέχα. Βέβαια, πήρε εξιτήριο σύντομα και παραμένει στο σπίτι του εώς ότου αναρρώσει, όπως του συνέστησαν οι θεράποντες ιατροί.
Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και τα μέλη του τεχνικού τιμ είχαν ανησυχήσει και μόλις τον είδαν στο προπονητικό κέντρο έσπευσαν να τον πάρουν αγκαλιά και να του δείξουν την αγάπη τους.
LIVE: Μπενφίκα – Νάπολι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Μπενφίκα – Νάπολι για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Ντόρτμουντ – Μπόντο/Γκλιμτ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Μπόντο/Γκλιμτ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8.
LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Γιουβέντους – Πάφος. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Γιουβέντους – Πάφος για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.