Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευχάριστα νέα για τον Λάσο: Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του

Ευχάριστα νέα για τον Λάσο: Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του

Ο Πάμπλο Λάσο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, επέστρεψε στο σπίτι του και εξέφρασε την ανυπομονησία του να πιάσει ξανά δουλειά με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Άκρως ευχάριστα νέα για τον Πάμπλο Λάσο. Ο τεχνικός της Ρεάλ, που υπέστη έμφραγμα την περασμένη Κυριακή (5/6) και νοσηλευόταν σε κλινική της Μαδρίτης, πήρε σήμερα εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο έμπειρος κόουτς δε θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον πάγκο των Μερένχες ακόμα, με τον Τσους Ματέο να αναλαμβάνει προσωρινά τα ηνία των Μαδριλένων.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος όμως, ο Λάσο κατά πάσαν πιθανότητα σε μερικές μέρες θα βρεθεί στις προπονήσεις της ομάδας του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» στην άκρη του πάγκου της Ρεάλ, αν εκείνη προκριθεί στους τελικούς της Liga Endesa.

«Επέστρεψα στο σπίτι μου και νιώθω πολύ καλά. Ήμουν τυχερός που η ζωή μου μού έδωσε μια προειδοποίηση. Όπως μου είπε ο γιατρός χθες, είμαι καλύτερα σε σχέση με πέντε ημέρες πριν. Έχω τη δύναμη και την επιθυμία να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν» ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο ισπανός προπονητής.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024