Εύκολο έργο είχε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Καμίλα Οσόριο, καθώς πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Νότιγχαμ.
Η ελληνίδα τενίστρια (No 5 στην παγκόσμια κατάταξη), που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στην κολομβιανή τενίστρια (No 61 στην παγκόσμια κατάταξη), θα κληθεί στη συνέχεια να αντιμετωπίσει τη Μαρίνο (No 109 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία νίκησε με 2-0 σετ τη Σίλβα.
Η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με μπρέικ πολύ νωρίς στον αγώνα για το 3-0 στο πρώτο σετ.
Η Οσόριο πήρε πίσω το μπρέικ, αλλά η Σάκκαρη απάντησε αμέσως για να κλείσει το σετ στο σερβίς της αντιπάλου της.
Η Σάκκαρη βρήκε μπρέικ στο έκτο γκέιμ του δεύτερου σετ για το 4-2.
Στη συνέχεια η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε με επιτυχία το μπρέικ πόιντ της αντιπάλου της και στη συνέχεια έκλεισε τον αγώνα στο σερβίς της.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.