Δείτε το Top 10:

Πτώση δύο θέσεων για τη Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη
Η Μαρία Σάκκαρη υποχώρησε δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και πλέον είναι πέμπτη, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Roland Garros
Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται πλέον στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού έχασε δυο θέσεις μετά το Roland Garros και τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Γαλλικό Όπεν, όπου πέρσι είχε φθάσει μέχρι τα ημιτελικά.
Η 26χρονη Ελληνίδα έχασε δύο θέσεις, αφού βρισκόταν στην τρίτη, όμως σκοπεύει στο γρασίδι να τις ανακτήσει, με την Ίγκα Σβιάτεκ, που κατέκτησε εύκολα το Roland Garros, να παραμένει στην κορυφή, και μάλιστα να έχει καταφέρει κάτι τρομερό, αφού έχει διπλάσιους πόντους σχεδόν από τη δεύτερη θέση.
Την ίδια ώρα η Ανέτ Κόνταβεϊτ ανέβηκε στο Νο 2 κερδίζοντας τρεις θέσεις, όπως έκανε και η Πεγκούλα, που ανέβηκε στο Νο 8. Μεγάλη χαμένη είναι η Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, η οποία απώλεσε δώδεκα θέσεις και πλέον βρίσκεται στο Νο 14.
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442