Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως είναι το… διαζύγιο για Νάπολι και Ντρις Μέρτενς.
Το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, λευκός καπνός στις διαπραγματεύσεις αγνοείται και το σενάριο αποχώρησης μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», η Νάπολι προσφέρει στον 35χρονο επιθετικό απολαβές 4 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο (μείωση ενός εκατ. ευρώ), ενώ ο Μέρτενς επιθυμεί το νέο του συμβόλαιο να έχει διάρκεια δύο ετών.
Αξίζει να σημειωθεί, πως στη… γωνιά περιμένει η Λάτσιο και δείχνει έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Βέλγου άσου.
Θυμίζουμε, πως ο Μέρτενς είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι, με 148 γκολ, ενώ είναι και πέμπτος στη λίστα με τις περισσότερες συμμετοχές (397), πίσω από Χάμσικ, Μπρουσκολότι, Τζουλιάνο και Ινσίνιε.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Ντέιβιντ Τζόουνς-Γκαρσία μπορεί να ανήκει στους Σπερς, όμως στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός «παραμονεύει» για την περίπτωση του, καθώς αρέσει πολύ στον Γιώργο Μπαρτζώκα
Ένας χρήστης του TikTok ανέβασε ένα βίντεο στην γνωστή πλατφόρμα στην οποία δείχνει πως θα μπορούσε να είναι μία μέρα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, κάνοντας τα πάντα με το αγαπημένο του bicycle kick.
Ο Βι Τζέι Έντζοκμπ έβαλε την υπογραφή του με τρίποντο στη νίκη των Σίξερς στο 1.7′ για την ολοκλήρωση της παράτασης (136-139). Διπλό για τους Σέλτικς στην έδρα των Γιούτα (119-129).