Γαλλία: Πέταξαν αβγά στη Μαρίν Λεπέν – Δείτε βίντεο
Με... αβγά υποδέχθηκαν την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν, στην πόλη Saint-Amand-les-Eaux.
Πολίτες του γαλλικού βορρά, επιφύλαξαν μια δυσάρεστη έκπληξη για την επικεφαλής της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, που έχασε από τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στις προεδρικές εκλογές, αλλά διεκδικεί την επανεκλογή της, στις βουλευτικές εκλογές.
Η Λεπέν ταξίδεψε στην πόλη Saint-Amand-les-Eaux στη βόρεια Γαλλία, για να παραβρεθεί στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του υποψηφίου του «Εθνικού Συναγερμού», Γκιγιόμ Φλορκέν, στο πλαίσιο της καμπάνιας του κόμματός της, ενόψει του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών την ερχόμενη εβδομάδα.
Της πέταξαν αβγά
Μόλις η πολιτικός έφτασε στην πόλη, δεκάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί για να δουν την άφιξή της και την ώρα που η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς πλησίαζε, άγνωστοι της πέταξαν αυγά, όπως ανέφερε η εφημερίδα La Voix du Nord. Το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο τα οποία αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Marine Le Pen a été visée par un jet d’oeuf cet après-midi à Saint-Amand-les-Eaux, dans le Nord. Une commerçante a entendu des cris tels que «Nique ta mère, Marine».
Le RN parle du geste d’un «marginal» et assure que Marine Le Pen «n’a même pas eu un éclat». – @le_Parisien pic.twitter.com/7wyO0sT894
— Nicolas Berrod (@nicolasberrod) June 3, 2022
Αμεσα αντέδρασαν οι σωματοφύλακές της, που έσπευσαν και την περικύκλωσαν, για να την προστατεύσουν και να τη συνοδέψουν στο επιτελείο του Φλορκέν.
Από το πλήθος ακούστηκαν ύβρεις κατά της ακροδεξιάς πολιτικού και της μητέρας της, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε η εφημερίδα Le Parisien.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)






















![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442