Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της Basket League κόντρα στη Λάρισα (29/5), με μοναδικό πρόβλημα για τον Γιώργο Βόβορα αυτό του Βασίλη Καββαδά.
Ο Έλληνας σέντερ παραμένει εκτός δράσης λόγω μακροχρόνιου προβλήματος και δεν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τη Λάρισα.
Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των «πράσινων» δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο ζήτημα και έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.