Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού που έκανε παρατήρηση για παρκάρισμα: «Νταβατζή θα σε βάλουμε»
Δύο οχήματα είχαν παρκάρει παράνομα πάνω σε μία στροφή
Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχθηκε ένας αστυνομικός στο Μακροχώρι Ημαθίας βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή το απόγευμα, όταν σύμφωνα με τον αδελφό του θύματος που ήταν εκτός υπηρεσίας, δύο οχήματα είχαν παρκάρει παράνομα πάνω σε μία στροφή.
«Είχαν σταθμεύσει δυο αυτοκίνητα πάνω σε μια στροφή παράνομα, σταμάτησε λόγω και της ιδιότητας του να τους ζητήσει να τα βγάλουν γιατί παλιότερα είχε γίνει τροχαίο. Κατέβηκαν αυτοί από τα αυτοκίνητα τους με απειλητικές και επιθετικές διαθέσεις και του φώναζαν. ‘Τι είσαι εσύ; Νταβατζή θα σε βάλουμε πάνω στο κεφάλι μας’ και άλλες αισχρές κουβέντες. Τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον κλωστούν, σε σημείο να του δημιουργήσουν κάταγμα, του έσπασαν τη μύτη. Διάσειση βαριάς μορφής, όταν τον είδα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Είχε πάθει διάσειση ο αδερφός μου και αν δεν έκανε εμετό θα πέθαινε στα χέρια μου. Σε δυο – τρία λεπτά θα τον χάναμε» είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, οι δράστες είναι γνωστοί στις αρχές: «Έτρεξε ο κόσμος να βοηθήσει αλλά αυτοί κλωτσούσαν όποιον πήγαινε και φοβήθηκαν, ήταν κάποιες γυναίκες εκεί. Ήταν Κυριακή απόγευμα στις 6:00, φώναξε μια γυναίκα ‘έρχεται η αστυνομία’ και έτσι οι δυο μπήκαν στα αυτοκίνητα και οι άλλοι δυο συνέχισαν – είδαν ότι έρχεται ασθενοφόρο – να τον χτυπούν μέχρι που φώναξε η κοπέλα ‘έρχεται η αστυνομία’ και τράπηκαν σε φυγή γιατί όντως έρχονταν η αστυνομία.
Αυτοί οι παραβατικοί που δεν ενδιαφέρονται για το κοινό καλό, σε συμμορίες δημιουργούν προβλήματα σε όλες τις περιοχές όπου και να πάνε. Στο Μακροχώρι επικρατεί το αδιαχώρητο, δεν είναι δυνατόν μα μην σέβονται τον οποιονδήποτε, ακόμη και έναν αστυνομικό που ήταν ο αδερφός μου. Κάνουν ότι θέλουν οι Ρομα, υπάρχει κράτος να μας προστατέψει;».
Δείτε το βίντεο
- Συγκλονίζει ο Εμπαπέ: «Με αποκαλούσαν μαϊμού – Ήθελα να φύγω από την εθνική Γαλλίας»
- Φως στο Τούνελ: Επιστρέφει με τρεις καθηλωτικές υποθέσεις
- Άσκηση ετοιμότητας στο Δήμο Αγίου Νικολάου
- ΣΥΡΙΖΑ: Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, η πολιτική ευθύνη των σκανδάλων ανήκει στον Μητσοτάκη
- Χαλασμένο καζανάκι και προβλήματα στo email – Γήινες αναποδιές ταλαιπώρησαν τους αστροναύτες του Artemis II
- Οι Αθώοι: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο Αλέξης Τσίπρας και το ραντεβού με την Ιστορία – Η επαναφορά του ηθικού πλεονεκτήματος απέναντι στα σκάνδαλα
- Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 22χρονος μετά από καβγά – Συνελήφθη ο κουνιάδος του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442