Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγρίνιο: Ξεκινά η δίκη για το γάμο που αναβλήθηκε για «δήθεν» ληστεία

Αγρίνιο: Ξεκινά η δίκη για το γάμο που αναβλήθηκε για «δήθεν» ληστεία

Θα μπορούσε να είναι σενάριο χολιγουντιανής ταινίας, ωστόσο τα γεγονότα συνέβησαν στην πραγματικότητα, πριν από τρία χρόνια στο Αγρίνιο.

Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται αυτές τις ημέρες μια απίστευτη ιστορία που εκτυλίχθηκε πριν από τρία χρόνια στο Αγρίνιο.

Πρωταγωνιστής ένας άνδρας, ο οποίος λίγο πριν το γάμο του ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Κάτι που όπως φάνηκε στην πορεία ήταν σκηνοθετημένο από τον ίδιο.

Αρχικά, τον Μάιο του 2019, ο άνδρας -που θα παντρευόταν σε δύο ημέρες- κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού μέσα στο σπίτι του από δύο κουκουλοφόρους. Μάλιστα μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο Αγρινίου για νοσηλεία, κάτι που ουσιαστικά οδήγησε και στην ακύρωση του γάμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό έγινε λίγη ώρα πριν το ζευγάρι μεταβή στο προγαμήλιο γλέντι των δυο οικογενειών, ενώ οι δράστες της ληστείας έφυγαν από το σπίτι με τα γαμήλια δώρα.

Η αποκάλυψη

Όλα άλλαξαν λίγους μήνες αργότερα, όταν κατά τη διάρκεια της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ο άνδρας παραδέχεται ότι ουδέποτε έπεσε θύμα ληστείας.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο ξυλοδαρμός του από άλλο άτομο ήταν πραγματικός, αλλά τα κίνητρα δεν ήταν η ληστεία, αλλά άλλοι προσωπικοί λόγοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι επινόησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει το επεισόδιο που είχε, διότι ντρεπόταν την οικογένεια της νύφης για αυτό που του συνέβη.

Η δικαιοσύνη

Με την τροπή που πήραν τα πράγματα, η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του άνδρα και τη διαβίβασε στον αρμόδιο Εισαγγελέα που με τη σειρά του άσκησε ποινική δίωξη για ψευδορκία.

Ο «πρωταγωνιστής» της ιστορίας κάθεται την Τρίτη 24 Μαΐου, στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ψευδορκία, έπειτα από δυο αναβολές.

«Ο εντολέας μου έχοντας απόλυτο σεβασμό στην απονομή της δικαιοσύνης, στο έργο αυτής, καθώς και στο έργο των προανακριτικών υπαλλήλων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και για λόγους που θα εκτεθούν κατά την εκδίκαση της υποθέσεώς του που εκκρεμεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 24-05-2022 κατόπιν διακοπής από 19-05-2022, διευκρίνισε ενώπιον της Υ.Α Αγρινίου με συμπληρωματική ένορκη κατάθεση του αυτά που υπέστη στις 10-05-2019, γεγονότα αδιαμφισβήτητα, αφού ανευρέθη λιπόθυμος, δεμένος και νοσηλεύτηκε στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του ΓΝ Αγρινίου όπου και διεγνώσθηκε ότι υπέστη διάσειση, χωρίς να έχει ενοχοποιήσει κάποιον ψευδώς τόσον με την αρχική, όσο και με την συμπληρωματική του κατάθεση, και είμαστε πεπεισμένοι για την αθωότητα του», υποστήριξε μιλώντας στο agrinionews.gr ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Ιωάννη Ψάρρης.

Η παρ’ ολίγον σύζυγος

Από την πλευρά της η πρώην αρραβωνιαστικιά και… παρ’ ολίγον σύζυγος, δηλώνει ότι είναι το μόνο θύμα της υπόθεσης, καθώς είδε το γάμο της να «διαλύεται» προτού καν γίνει.

Μάλιστα, σημειώνει ότι και η ίδια μέχρι να αποκαλυφθεί το ψέμα του συντρόφου της, πίστευε ότι η ληστεία και ο ξυλοδαρμός ήταν αληθινά συμβάντα.

Παράλληλα, και η ίδια έχει καταθέσει αγωγή αποζημιώσεως για ηθική βλάβη και μήνυση για ψευδή κατάθεση ενώπιον αρχής στον πρώην αρραβωνιαστικό της, ζητώντας να της επιστραφούν τα «δήθεν κλοπιμαία» της ληστείας που ανήκαν σε αυτήν.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024