Τσιτσιπάς: «Με… τρέλανε ο κύριος Κόλαρ»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη επί του Κόλαρ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Roland Garros.
Μετά από ένα τρομερό ματς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκαμψε την αντίσταση του Κόλαρ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Roland Garros.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αποθεώνοντας τον Τσέχο αντίπαλο για την απόδοσή του.
«Με τρέλανε ο αντίπαλός μου. Δεν ήταν εύκολο. Ο κύριος Κόλαρ έβαζε το κορμί του σε κάθε μπάλα και οφείλω να του δώσω συγχαρητήρια για μία εκπληκτική προσπάθεια που έκανε.
Στο τάι μπρέικ μετά το 6-2 έβγαλα winners. Σε όλο το ματς προσπαθούσα γι’ αυτούς τους πόντους και δεν τους είχα. Ισως ήταν και τύχη» είπε ο Τσιτσιπάς.
Συνέχισε λέγοντας: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, μεγάλης διάρκειας. Έψαχνα σε όλο το παιχνίδι να βρω τον τρόπο να κερδίσω. Τα κατάφερα».
Only words of praise for Zdenek Kolar from @steftsitsipas 👊#RolandGarros pic.twitter.com/IKoo6zty1Z
— Roland-Garros (@rolandgarros) May 26, 2022
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442