Απότομη προσγείωση για την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Κίλιαν Εμπαπέ.
Λίγες ώρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του γάλλου σούπερ σταρ, οι Παριζιάνοι φαίνεται πως βρίσκονται μπροστά σε ένα μεγάλο… άκυρο από τον Ζινεντίν Ζιντάν.
Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, και πιο συγκεκριμένα το Telefoot, ο «Ζιζού» απέρριψε την πρόταση της Παρί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα σεζόν.
Όλα αυτά την ώρα που η αποχώρηση του Μαουρίσιο Ποτσετίνο μοιάζει δεδομένη για τους Γάλλους, με τη διοίκηση της Παρί να καλείται να βρει σύντομα τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό του αργεντινού τεχνικού.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.