Μία διαφορετική «καλημέρα» μας λέει σήμερα ο Αρκάς που αυτή τη φορά εστιάζει στις αυξήσεις -φωτιά στην ενέργεια.
Ο καλλιτέχνης, μας προτείνει μια λύση για να… γλιτώσει η τσέπη μας, που δεν είναι άλλη από την εξοικονόμηση ενέργειας…
Πώς; Με την πλήρη αδράνεια, μας απαντά ο ήρωας του Αρκά, που υποθέτουμε ότι είναι ο Ζαχαρίας, ο γεροπαράξενος σκύλος που είναι γνωστός για την ειρωνεία και τον ανελέητο σαρκασμό του.
Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί, ο Ζαχαρίας, ξαπλωμένος ανάσκελα αναφέρει στο συννεφάκι «Έτσι την εννοώ εγώ την εξοικονόμηση ενέργειας».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions