Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, μετά και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με σκορ 2-1 στην Τούμπα, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των πλέι οφ.
Αμέσως μετά τη λήξη, οι Ερυθρόλευκοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίο συνεχίστηκαν και στα αποδυτήρια της Τούμπας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τους Βαλμπουενά, Λαλά και Εμβιλά, γράφοντας «Πρωτάθλημα αδερφέ μου».
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Χωρίς τους Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το Κάουνας όπου την Τετάρτη (25/2, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.