Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση ενός άνδρα σε περιοχή του Ρεθύμνου, αργά το βράδυ της Τρίτης.
Το νέο τραγικό περιστατικό, αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν σε αγροτεμάχιο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Ρεθύμνου, βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 43χρονος άνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος είχε κρεμαστεί με σχοινί σε χαρουπιά.
Την προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν τον 43χρονο στην αυτοκτονία διενεργεί το ΑΤ Ρεθύμνης ενώ κατά άλλες πληροφορίες, ο αυτόχειρας δεν φαίνεται να έχει αφήσει σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας