Ακόμα και οι γιατροί «λύγισαν» κατά τη διάρκεια των χειρουργείων της Ιωάννας Παλιοσπύρου με τις εικόνες που αντίκριζαν.
Η Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο λέει χαρακτηριστικά στους «Πρωταγωνιστές» του ALPHA: «Αυτό που έχει συμβεί με την Ιωάννα και που βλέπετε εσείς, εμείς και η ίδια το έχουμε ξαναζήσει 9 φορές. 9 μεγάλα χειρουργεία και αυτή είναι η 10η. Και οι προηγούμενες φορές ειδικά οι πρώτες ήταν και πολύ πιο βαριές με την έννοια ότι δεν ήταν ένα χειρουργείο εν ψυχρώ και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό, οπότε τώρα είμαστε καλύτερα μεν, αλλά και πάλι εξακολουθούν να είμαι μεγάλα χειρουργεία και θα ακολουθήσουν και άλλα».
Προσοχή, σκληρές εικόνες
Δείτε τις εικόνες μέσα από το χειρουργείο της Ιωάννας
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας