Αν έχεις Τζοέλ Εμπίντ, διάβαινε! Με τον 28χρονο σέντερ να… οργιάζει, οι Σίξερς έκαναν το καθήκον τους, επικρατώντας των Πέισερς (133-120).
Ο Εμπίντ έκανε όλη την δουλειά για την Φιλαντέλφια, τελειώνοντας το ματς 41 πόντους ( 14/17 σουτ και 11/15 βολές), 20 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 5 λάθη και 1 μπλοκ σε 36’58» συμμετοχής. Αδιανόητα στατιστικά για τον Καμερουνέζο, που είναι το φαβορί για το βραβείο του MVP της σεζόν στο NBA.
Ο Τζέιμς Χάρντεν σταμάτησε στους 22 πόντους, ενώ 14 ασίστ στη νίκη των Σίξερς. Πολύ καλό ματς και από τους Τομπάιας Χάρις (18 πόντοι) και τον Ταϊρίς Μάξι (18 πόντοι).
Στο 50-31 πλέον η Φιλαντέλφια (23-17 εντός, 27-24 εκτός), στο 25-56 η Ιντιάνα (16-25 εντός, 9-31 εκτός), που έφτασε τις εννέα διαδοχικές ήττες. Στην τελική ευθεία της regular season, η παρέα του Εμπίντ παραμένει στο κόλπο για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην ανατολική περιφέρεια.
Μετά την ήττα από τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ, ο Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε χάλια, εξηγώντας πως στα παιχνίδια του πρωταθλήματος το κίνητρο δεν είναι μεγάλο για την ομάδα του.
Ο ΟΦΗ προηγήθηκε 2-0 με γκολ στο 4’ και στο 8’, όμως οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς και πήραν βαθμό μετά από τρεις ήττες, σταματώντας σερί νικών του ΟΦΗ. Επεισόδια και διακοπή 8’ στο ματς.
LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.