Ήττα σοκ για τους Σίξερς, 50αρα ΝτεΡόζαν απέναντι στους Κλίπερς
Οι Σίξερς γνώρισαν ήττα σοκ από τους Πίστονς με 102-94, ενώ οι Μπουλς στην παράταση επικράτησαν των Κλίπερς με 135-130 με τον ΝτεΡόζαν να σημειώνει 50 πόντους.
Οι Σίξερς γνώρισαν την ήττα με 102-94 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς και αυτό το αποτέλεσμα προκάλεσε αίσθηση, ενώ έχασαν έδαφος από την μάχη που δίνουν για την κορυφή της Ανατολής και έπεσαν στο 46-30.
Για τους νικητές ο Κάνινγχαμ είχε 27 πόντους και 6 ασίστ, ενώ στον αντίποδα ο Εμπίντ μέτρησε 37 πόντους με 15, με τον Χάρντεν να έχει 18 πόντους, 2/9 τρίποντα, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ.
Σε ένα παιχνίδι θρίλερ που κρίθηκε τελικά στην παράταση οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν με 135-130 των Κλίπερς και ανέβηκαν στο 45-32, ενώ η ομάδα του Λος Άντζελες έπεσε στο 37-40.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο ΝτεΡόζαν με 50 πόντους, ενώ ο ο Βούτσεβιτς είχε 22 με 14 ριμπάουντ και ο ΛαΒίν πρόσθεσε 21 πόντους. Από την πλευρά των ηττημένων 34 είχε ο Τζάκσον, 22 πόντους ο Τζορτζ και 20 ο Μόρις.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.