Στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης: Μίλησε με Μαρτίνς και ποδοσφαιριστές
Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου είχε συνομιλία με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και τα… είπε με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου μίλησε στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν και έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα γεμάτο σημαντικά ματς και ντέρμπι, όπου θα κριθούν τα πάντα, με τον ηγέτη των πρωταθλητών να είναι ακόμη μια φορά δίπλα στην ομάδα.
Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος και 47ου στην ιστορία του, ενώ παράλληλα έχει και τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, που αναμένεται να οριστούν στο προσεχές διάστημα, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να στέλνει το δικό του μήνυμα και παράλληλα να δίνει το έναυσμα για να κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.