Δοκιμασία στο Μαυροβούνιο για την Ελλάδα του Πογέτ
Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ θα δώσει απόψε (21:00) απέναντι στο Μαυροβούνιο, στο City Stadium της Ποντγκόριτσα, η εθνική Ελλάδας
Δοκιμασία Νο 2 για την Ελλάδα του Πογέτ. Μετά το πολύ καλό πρώτο τεστ απέναντι στη Ρουμανία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει απόψε ( 21:00) στο City Stadium της Ποντγκόριτσα το Μαυροβούνιο, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.
Η Ελλάδα, που στήθηκε πολύ καλά απέναντι στη Ρουμανία και πήρε μια δίκαιη νίκη με γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη, θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και απόψε, ώστε να ολοκληρώσει με το πολύ θετικό 2/2 αυτό το «μίνι» τεστ με τον Πογέτ στον πάγκο.
Ο ουρουγουανός τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και αναμένεται να φρεσκάρει αρκετά την ομάδα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που είτε δεν αγωνίστηκαν καθόλου απέναντι στους Ρουμάνους είτε πήραν λίγα λεπτά συμμετοχής.
«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ελπίζω πως θα είναι παρόντες οι περισσότεροι καλοί τους παίκτες . Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ματς προετοιμασίας με προετοιμασία για ένα τουρνουά όπως αυτό που έχουμε μπροστά μας τον Ιούνιο» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Γκουστάβο Πογέτ ενόψει της δεύτερης δοκιμασίας του στο «γαλανόλευκο» πάγκο.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.