Κίεβο: Ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο ακύρωσε την απόφαση για παρατεταμένη απαγόρευση κυκλοφορίας
Τι ανακοίνωσε ο Βιτάλι Κλίτσκο για το πολύπαθο Κίεβο.
Ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο ακύρωσε το Σάββατο την παρατεταμένη απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε προγραμματιστεί για την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.
Σε δήλωσή του στο Telegram, ο Κλίτσκο δήλωσε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας – που είχε προγραμματιστεί να αρχίσει το Σάββατο στις 8 μ.μ. και να διαρκέσει έως τις 7 π.μ. της Δευτέρας – δεν θα ισχύσει.
Το μήνυμα Κλίτσκο
«Ο χρόνος απαγόρευσης κυκλοφορίας θα παραμείνει κανονικός – από τις 20:00 το βράδυ έως τις 7:00 το πρωί», δήλωσε ο Klitschko. «Θα είναι δυνατή η μετακίνηση στην πρωτεύουσα και την περιοχή το απόγευμα της Κυριακής», διευκρίνισε.
Την ίδια ώρα ολοένα και περισσότερες εικόνες έρχονται από άλλες πόλεις της Ουκρανίας, όπου συνεχίζονται τόσο οι μάχες, όσο και οι βομβαρδισμοί, όπως η Μαριούπολη, το Χάρκοβο, το Μικολάιβ, αλλά και από τη Χερσώνα που έχει καταληφθεί από τον ρωσικό στρατό.
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
- «Καρφιά» από Ντε Λαουρέντις στον Σπαλέτι: «To πραγματικό Σκουντέτο ήταν το περσινό, όχι αυτό του 2023»
- Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποχαιρετά τον αγαπημένο του πατέρα – «Ξεκουράσου ομορφιά μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442