Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι φόβοι της Γαλλίας που αφορούν το παγκόσμιο σύνολο
Οι φόβοι των Γάλλων εκφράστηκαν εν' όψει ευρωπαϊκής Συνόδου
O πόλεμος ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία, δύο από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σιτηρών στον κόσμο, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια επισιτιστική κρίση «παγκόσμιας κλίμακας», δήλωσε σήμερα Δευτέρα από τις Βρυξέλλες ο Γάλλος υπουργός Γεωργίας Ζουλιέν Ντενορμαντί ενόψει της συνόδου των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ.
Οι υπουργοί της ΕΕ θα συζητήσουν για την επισιτιστική κατάσταση με τον ουκρανό ομόλογό τους με βιντεοκλήση, πρόσθεσε ο ίδιος.
Καταρρέουν οι αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων
Ένας αξιωματούχος του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος δήλωσε την Παρασκευή ότι οι αλυσίδες εφοδιασμού τροφίμων στην Ουκρανία καταρρέουν, με βασικές υποδομές όπως γέφυρες και τρένα να έχουν καταστραφεί από βόμβες και πολλά καταστήματα μαναβικής και αποθήκες να έχουν αδειάσει.
- ΕΛ.ΑΣ.: Προειδοποίηση για κροτίδες και βεγγαλικά την περίοδο του Πάσχα – «Απαγορεύεται η χρήση τους»
- Κόνι Μεταξά: Ο χωρισμός της έφερε παραπανίσια κιλά – Πόσο έδειξε η ζυγαριά
- Νέα απάτη στο όνομα του e-ΕΦΚΑ – Απατεώνες αποσπούν στοιχεία ασφαλισμένων
- Easter Holiday Pay Rules in Greece Explained
- Ξεκάθαρος ο Σλοτ για την ήττα από την Παρί: «Ήμασταν τυχεροί που χάσαμε μόνο με 2-0»
- Το Πάσχα σε μια άλλη, παλιά Κρήτη: Μνήμες, έθιμα και μια κοινότητα δεμένη σαν οικογένεια
- Μαρούσι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε ανήλικο
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442