Εντοπίστηκε νεκρός πριν λίγη ώρα ο 65χρονος ψαράς που αγνοούταν από το απόγευμα στην περιοχή Καλάμι της Σάμου.
Από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός στο λιμεναρχείο της Σάμου και δύο πλωτά σκάφη και ένα super puma μαζί με ιδιωτικά άρχισαν να χτενίζουν όλη την περιοχή.
Λίγο πριν τις 22.00 εντοπίστηκε σε μία ξέρα στην περιοχή του Κότσικα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Έρευνες για το περιστατικό πραγματοποιεί το Λιμεναρχείο της Σάμου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας