Πόλεμος στην Ουκρανία: Δεν χτυπήθηκε θέατρο που φιλοξενούσε αμάχους, λέει η Μόσχα
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε ότι χτυπήθηκε στη Μαριούπολη ένα θέατρο που φιλοξενούσε αμάχους.
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας διέψευσε ότι στοχοθέτησε ένα θέατρο όπου είχαν καταφύγει άμαχοι στην πολιορκημένη Μαριούπολη, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο RIA.
Ο δήμος της πόλης ανέφερε νωρίτερα ότι το θέατρο που φιλοξενούσε «εκατοντάδες πολίτες» υπέστη σοβαρές ζημιές από τον βομβαρδισμό.
«Το (ρωσικό) αεροπλάνο έριξε μια βόμβα στο κτίριο όπου υπήρχαν εκατοντάδες άμαχοι. Είναι αδύνατον να ανακοινώσουμε έναν απολογισμό προς το παρόν, επειδή οι βομβαρδισμοί στις κατοικημένες περιοχές συνεχίζονται» ανέφερε το δημοτικό συμβούλιο σε ανάρτηση στο Telegram.
Ο δήμος έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία του θεάτρου, το κεντρικό τμήμα του οποίου έχει καταστραφεί.
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα
- «Η κατάσταση είναι απολύτως υπό έλεγχο», λέει ο πρόεδρος του Μπενίν μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
- Social Media: Σχεδιάζουν απαγόρευση στη πρόσβαση των παιδιών αλλά δεν έχουν σφραγίσει καλά όλες τις «πόρτες»
- ΑΤ Κυψέλης: 14 προσαγωγές για την επίθεση με μολότοφ
- Το email της Netflix στους συνδρομητές της για την εξαγορά της Warner Bros
- Λουτσέσκου: «Η διαφορά έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερη»
- Η Σάρα Πόλσον αποφάσισε να γίνει ηθοποιός εξαιτίας μιας ταινίας με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Ρόμπερτς
- Παράπονα για τη διαιτησία του ΠΑΟΚ-Άρης από τον Χιμένεθ: «Θέλω να αγωνίζομαι με ισόνομα κριτήρια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442