Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την προσεχή Πέμπτη ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και καλεί όσους μπορούν να προσφέρουν το αίμα τους για να σώσουν συνανθρώπους τους να το πράξουν.
Όπως αναφέρει ο Δήμος σχετικά:
Γιατί δίνοντας αίμα σώζουμε μια ζωή!
Διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 στην Α’ Πλατεία Ψυχικού (Blue Bell) από τις 14:00 έως τις 18:00.
Το αίμα δεν συντηρείται παρά μόνο για 35-42 ημέρες. Ζητάμε τη συμμετοχή σας ώστε να διατηρούμε μια Τράπεζα Αίματος με ασφαλές και διαθέσιμο αίμα για όποιον το έχει ανάγκη.
Γίνεται έκκληση από τον ιατρικό κόσμο για αύξηση των αποθεμάτων αίματος στη χώρα μας, σε μια περίοδο που λόγω της υγειονομικής κρίσης, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν μειωθεί δραματικά.
Η προσφορά αίματος είναι η υπέρτατη έκφραση αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και οι κάτοικοι του Δήμου μας το έχουν αποδείξει έμπρακτα, συμμετέχοντας με μεγάλη προθυμία.
Περιμένουμε όλους εσάς που ξέρετε να προσφέρετε στον συνάνθρωπο, μιας και η Τράπεζα Αίματος του Δήμου χρειάζεται τη στήριξή μας, καθώς η έλλειψη είναι μεγάλη.
ℹ️Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2106753855 & 2106773474.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.
Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλώ, καλέστε μας για ραντεβού.
Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΜΚΑ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας