Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Wiesmann Project Thunderball: Ηλεκτρική εκκένωση

Wiesmann Project Thunderball: Ηλεκτρική εκκένωση

Το νέο μοντέλο της γερμανικής φίρμας με την αδυναμία στα ρετρό αισθητικής, ανοιχτά sportscars έχει αυξημένες πιθανότητες να αποτελέσει το πρώτο της ηλεκτρικό εγχείρημα

Η γερμανική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες και εικόνες για το νέο της δημιούργημα το οποίο προς το παρόν φέρει την κωδική, εύγλωττη ονομασία Project Thunderball.

Οι εικόνες μαρτυρούν ότι το Thunderball δεν θα διαχωρίσει την θέση του από τις συνήθεις αδυναμίες της Wiesmann, διαθέτοντας χαρακτηριστικά μακρύ καπό, έντονες καμπύλες και φυσικά υφασμάτινη οροφή. Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει επίσης την παρουσία εισαγωγών αέρα στους θόλους κάτι που σημαίνει ότι κάτω από το καπό του sportscar  βρίσκεται κινητήρας εσωτερικής καύσης. Ωστόσο για πρώτη φορά στην ιστορία της φίρμας δεν θα έχει την αποκλειστική ευθύνη κίνησης του sportscar.

O νέος ιδιοκτήτης της Wiesmann, Roheen Berry, δήλωσε προσφάτως ότι: «καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία βιώνει τις μεγαλύτερες αλλαγές εδώ και έναν αιώνα, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ανακοινώσουμε την επιστροφή ενός αναγεννημένου και επαναφορτιζόμενου εμβληματικού μοντέλου».

Παραδοσιακά η Wiesmann επέλεγε να εφοδιάζει τα μοντέλα της με κινητήρες του Μ τμήματος της BMW με πιο πρόσφατα παραδείγματα τον εξακύλινδρο κινητήρα της Μ3 Ε36 αλλά και το V10 που εφοδιάζει στο παρελθόν την BMW M5.

Η λογική επιβάλλει ότι η Wiesmann δεν έχει λόγο να αλλάξει προμηθευτή με την διαφορά ότι αυτή την φορά πιθανότατα θα προτιμήσει το plug-in υβριδικό σύνολο της Χ5 xDrive45e.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024