Την Γιουβέντους κανείς δεν πρέπει να την… ξεγράφει! Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε «βόλτα» και στη Γένοβα, επικρατώντας εύκολα της Σαμπντόρια με 3-1. Οι Μπιανκονέρι δεν τα παρατούν και δείχνουν αποφασισμένοι να προκαλέσουν… χαμό στην εφετινή Serie A. Στην 4η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Μίλαν η Μεγάλη Κυρία, ενώ η Σαμπντόρια παρέμεινε στα χαμηλά και την 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο 22ο λεπτό ο Σέζνι έσωσε μετά από σουτ του Καντρέβα και στην κόντρα ο Κουαδράδο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Γιοσίντα πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1. Στο 33’ ο Κεν κέρδισε πέναλτι και ο Μοράτα το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2.
Στο 73’ η Σαμπντόρια κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Ραμπιό αλλά ο Σέζνι απέκρουσε την εκτέλεση του Καντρέβα. Στο 84’ ο Σαμπίρι εκτέλεσε ένα φάουλ από καλό σημείο, η μπάλα βρήκε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του για το 1-2.
Στο 88ο λεπτό η Γιούβε βρήκε και τρίτο γκολ, όταν ο Λοκατέλι σέντραρε από δεξιά και ο Μοράτα με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.