Την προετοιμασία της για την πρεμιέρα των playoffs συνέχισε σήμερα η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο «Σεραφείδειο» γήπεδο του αθλητικού κέντρου των Σπάτων, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να μετράει δυο μεγάλες επιστροφές.
Οι Σέρχιο Αραούχο-Λιβάι Γκαρσία επανεντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής (13/3) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Οι δύο άσοι του Δικεφάλου ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και θα δώσουν το παρών στην πρώτη μάχη με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Από εκεί και πέρα, ο Εβγέν Σάκχοφ απουσιάζει με άδεια, με τον Ουκρανό παίκτη να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του και του νεογέννητου παιδιού τους.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.