Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 79-73 των Σέρβων για την 27η αγωνιστική της Euroleague.
Οι Σέρβοι ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς, με τον Χόλινς να πετυχαίνει δύο συνεχόμενα τρίποντα, και να παίρνουν μικρή διαφορά από τα πρώτα λεπτά (2-8, 5-10). Με Κασελάκη και Έβανς, οι «πράσινοι» μείωσαν στον πόντο (9-10), αλλά ο Ερυθρός Αστέρας διατήρησε το προβάδισμά του ως το τέλος του 1ου δεκαλέπτου (17-23).
Οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο του Ντόμπριτς έφτασαν τη διαφορά στους 9 πόντους (17-26), με τον Παναθηναϊκό να πλησιάζει στον πόντο (27-28) με συνεχόμενους πόντους του Καββαδά και Μέικον, ενώ το τρίποντο του Ματζούκα έφερε το ματς σε ισορροπία (30-30).
Οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί μέχρι το 34-34, με τους «πράσινους» να παίρνουν το προβάδισμα στο ημίχρονο χάρη σε τρομερό τρίποντο του Νέντοβιτς σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου (42-41).
Οι Σέρβοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου και με Χόλινς-Ουόλτερες «έχτισαν» ένα σερί 4-15 και έφτασαν τη διαφορά στους 9 πόντους (46-55). Ο Παναθηναϊκός έκανε αντεπίθεση διαρκείας και με ένα σερί 9-0 πήρε το προβάδισμα (59-57), ωστόσο οι Σέρβοι έφεραν το ματς στα ίσα στο τέλος της περιόδου (59-59).
Οι παίκτες του Πρίφτη μπήκαν δυναμικά στο 4ο δεκάλεπτο, με τους «πράσινους» να παίρνουν το προβάδισμα (65-62), αλλά οι Σέρβοι ισοφάρισαν ξανά (67-67). Ο Σαντ Ρος με τρίποντο έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό (71-69), ο οποίος έφτασε στη νίκη με 79-73.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Ο Ρισόν Χολμς δήλωσε πανέτοιμος για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (2/1) και τόνισε πως ανυπομονεί να απολαύσει την ατμόσφαιρα στο Telekom Center.