Τζώρτζης Μονογυιός: Σαράντα ημέρες από τον τραγικό θάνατό του
Απέραντη θλίψη στο μνημόσυνο - Τραγική φιγούρα η σύζυγός του Αθηνά
Σε βαρύ κλίμα έγινε στη Μύκονο το 40ήμερο μνημόσυνο του επιχειρηματία Τζώρτζη Μονογυιού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Όπως μεταδίδει το mykonoslive.tv, τραγική φιγούρα η χήρα Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία θυμίζουμε πως δεν έδωσε το παρών στην κηδεία στο νησί των Ανέμων καθώς παρέμενε στο νοσοκομείο τραυματισμένη μετά το δυστύχημα.
Στο μνημοσύνο και η αδελφή του εκλιπόντος, βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, που δεν έκρυψε την συγκίνησή της καθώς η απώλεια του αγαπημένου της Τζώρτζη είναι μεγάλη. Παρόντες και πολλοί φίλοι και συγγενείς που έτρεφαν μεγάλη αγάπη και εκτίμηση στον επιχειρηματία και ταξίδεψαν από την Αθήνα για το μνημόσυνο.
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442