Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καναδάς: Άγγλοι αστυνομικοί 5 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά έσωσαν γυναίκα στο Οντάριο

Καναδάς: Άγγλοι αστυνομικοί 5 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά έσωσαν γυναίκα στο Οντάριο

Η γυναίκα από το Ντουράμ του Καναδά, έξω από το Οντάριο, επικοινώνησε διαδικτυακά με το αστυνομικό τμήμα του Ντουράμ στην Αγγλία επειδή είχε μπει κλέφτης στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί στο αστυνομικό τμήμα του Ντουράμ στη βόρεια Αγγλία, δέχτηκαν μια διαδικτυακή κλήση για βοήθεια. Ένας κλέφτης είχε μπει στο σπίτι μιας κυρίας και εκείνη είχε κλειδωθεί στο δωμάτιο της από όπου και τους τηλεφώνησε μέσω ίντερνετ για να πάνε να τη σώσουν.

Μόνο που όταν ρώτησαν τη γυναίκα που βρίσκεται και εκείνη τους απάντησε στο Ντουράμ δίπλα στο Οντάριο, νόμιζαν ότι πρόκειται περί φάρσας. Και όμως η γυναίκα που ζεί στο Ντουράμ του Οντάριο στον Καναδά μέσα στον πανικό της πάτησε το κουμπί της κλήσης και αντί για το αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, κάλεσε το αστυνομικό τμήμα του Ντουράμ στη Βρετανία. Μια απόσταση δηλαδή σχεδόν 5 χιλιάδων χιλιομέτρων μακριά.

Δεν το πίστευαν

Όταν οι αστυνομικοί από το Ντουράμ της Αγγλίας κατάλαβαν ότι δεν είναι φάρσα και ότι πράγματι μια γυναίκα κινδυνεύει στο Ντουράμ του Καναδά, επικοινώνησαν αμέσως με το αστυνομικό τμήμα εκεί και του είπαν τι ακριβώς συμβαίνει.

Άνδρες της αστυνομίας από το Ντουράμ του Καναδά, έσπευσαν αμέσως προς το σπίτι της γυναίκας όπου πράγματι εντόπισαν έναν 35χρονο άνδρα να είναι μέσα. Οι Καναδοί αστυνομικοί του ζήτησαν να βγει κάτι που αρνήθηκε. Ωστόσο μετά από μισή ώρα ο εισβολέας τελικά παραδόθηκε και συνελήφθη.

«Η ομάδας μας με γρήγορη σκέψη βοήθησε στο να σωθεί μια γυναίκα 3.000 μίλια μακριά, από έναν εισβολέα που μπήκε στο σπίτι της, ανέφερε η αστυνομία του Ντουράμ της Βρετανίας σε ανάρτηση της στο Twitter.

Και η ανάρτηση συνεχίζει: «Την Τετάρτη επικοινωνήσαμε μέσω live chat με μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που ανέφερε ότι ένας εισβολέας προσπάθησε να μπει στο σπίτι της στο Ντουράμ του Καναδά. Είναι ένα ασυνήθιστο περιστατικό και μια οδυνηρή κατάσταση για το θύμα. Αλλά η ομάδα μας παρέμεινε ψύχραιμη και κατάφερε να βοηθήσει τους Καναδούς συναδέλφους μας να επιλύσουν την κατάσταση γρήγορα και με επαγγελματισμό»

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024