Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάχη στη μέση του δρόμου από οδηγούς που μαζεύουν χρήματα από ένα φορτηγό χρηματαποστολής που ανατινάχτηκε

Μάχη στη μέση του δρόμου από οδηγούς που μαζεύουν χρήματα από ένα φορτηγό χρηματαποστολής που ανατινάχτηκε

Το περιστατικό συνέβη στη μέση ενός δρόμου που είχε στρωθεί με χαρτονομίσματα από φορτηγό χρηματαποστολής που προηγουμένως κλέφτες είχαν ανατινάξει.

Και ξαφνικά στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο Ν7, του Κέιπ Τάουν επικράτησε αλλοφροσύνη. Οδηγοί σταματούσαν τα αυτοκίνητα τους, κατέβαιναν κάτω και ορμούσαν κυριολεκτικά σε ένα τεθωρακισμένο φορτηγό χρηματαποστολής που είχε ανατιναχτεί από κλέφτες.

Ο δρόμος είχε στρωθεί με χαρτονομίσματα και οι οδηγοί σαν γύπες είχαν πέσει επάνω του και έπαιρναν όσα χρήματα υπήρχαν στο δρόμο. Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η έξαψη τους που τα έπαιρναν με τις χούφτες και τα έβαζαν ακόμη και μέσα στο εσώρουχο τους.

Τι είχε συμβεί

Το τεθωρακισμένο βρισκόταν επάνω στο δρόμο όταν ένοπλοι το ανατίναξαν εν κινήσει. Αφού πυροβόλησαν τους φρουρούς (οι οποίοι αν και τραυματίες, ζουν) άρπαξαν τη λεία τους και εξαφανίσθηκαν.

Από το διαλυμένο φορτηγό όμως έβγαιναν και άλλα χρήματα τα οποία στρώθηκαν στο δρόμο. Τότε οι άλλοι οδηγοί που έτυχε να περνάνε από εκεί, σταμάτησαν τα αμάξια και άρχισαν το πλιάτσικο.

Τα έβαζαν παντού. Στις τσέπες τους, στις τσάντες τους, μέσα από τα ρούχα στα εσώρουχα τους και όποτε γέμιζαν, πήγαιναν στα αυτοκίνητα τους, τα άδειαζαν και μετά επέστρεφαν στο σημείο και πάλι από την αρχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία λίγη ώρα αργότερα οι ληστές που είχαν ανατινάξει το όχημα συνελήφθησαν. Οι αρχές με ανακοίνωση τους, καλούν όποιον είχε πάρει χρήματα από την χρηματαποστολή, να τα επιστρέψει αλλιώς εάν αναγνωριστεί θα συλληφθεί και κατηγορηθεί ο ίδιος για κλοπή.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024